Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2007 20:20 - Неведоми са пътищата Маргинови
Автор: boyoto Категория: Политика   
Прочетен: 2522 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Дълбока мистерия тормози отговорни люде от Министерството на правосъдието - как е забременяла жената на Малкия Маргин, докато той бе в килията си, пише “Новинар”.

Преди няколко месеца, неочаквано Малкият Маргин обяви чрез адвоката си, че ще вдига сватба в ареста. В уречения ден булката се яви в черно, церемонията бе кратка и Мария напусна следствената служба, обляна в сълзи. Тогава стана ясно, че нищо повече от този ритуал няма да има, тоест – няма да има и първа брачна нощ. По-малко от три месеца, откакто Маргините напуснаха ареста обаче, се разбра, че Мария е бременна в шестия месец.

Маргина и Мария се видели само за малко на сватбата си, но без интимности. Нямало е и не би могло да има интимни отношения между Малкия Маргин и жена му, твърди началникът на сектор следствени арести към Дирекция "Изпълнение на наказанията" Йолант Йорданов. Силно изненадан от факта е и зам.-министърът на правосъдието Димитър Бонгалов, който отговаря за делото.

Господ обаче си знае работата.

Събитието е разтърсило висшите етажи на властта и трите влъхви се събрали на спешно заседание. Даже Балтазар, когото обикновено търсели по цяла седмица, пристигнал цял един час преди Гаспар и Мелхиор. Първо зазвънили по посолства и консулски отдели, за да видят ква е международната реакция – никой не се обадил. Явно наредбата за затягането на гайките още не ги била застигнала. С триста зора успели да намерят Мегленчето Кунева из офисите на ЕС. А тя веднага запитала дали бракът е консумиран или не. И след като научила, че със сигурност не бил консумиран, казала, че това не е от нейния ресор. Тя се занимавала само със защита на интересите на потребителите, и след кат бракът не бил консумиран, нищо не можела да направи.

Дълго умували влъхвите, и не само не можели да предвидят събитията поне с три хода напред, но даже и в момента не знаели кво да направят. И то не само не знаели, но и за пръв път не били на едно мнение. Балтазар и Гаспар подържали версията за непорочното зачатие, а Мелхиор се опъвал, щото в Корана иначе било писано. Него версията за комшията по му била на сърце – нали винаги на него разчитал. В това време лекарите от родилните отделения предупредили, че ако до три месеца не им вдигнат заплатите, ще предприемат ефективни стачни действия.

И тъй кат накрая работата стигнала до кривата круша, всички се съгласили с Балтазар, които предложил да мислят позитивно и да реагират, като му дойде времето.

И накрая - неведоми са пътищата Маргинови в маргиналната ни родна татковина. Да им е живо и здраво бебенценто, да се роди силно и умно, та да поеме и то дял от семейния бизнес. Амин!!!



Тагове:   Неведоми,   Маргинови,


Гласувай:
0



1. furiika - хахахахаааааа!
03.08.2007 08:16
Ама наистина ме разсъни! Повече и от кафето!
Поздрав! :)
цитирай
2. viovioi - Е на това аз му викам майсторлък))
03.08.2007 10:36
Браво на човека! Ай сега версия за комшии...Няма вид на льоьо.Пича си е изпекъл работата и си е подсигурил наследник.Да му е живо и здраво)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boyoto
Категория: Тя и той
Прочетен: 3599088
Постинги: 221
Коментари: 2531
Гласове: 5256
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930